Та, що любить земних журавлiв
і подібна небесній зорі,
тоді пісні небесні озвучаться,
і летять наче ті журавлі!
До віконця припали, мов діточки,
різнобарвні та всі про любов,
мої мрії, мої ви леліточки,
так співайтесь душою ви знов!
Хай співає сонети з канцонами,
моя осінь на всі голоси!
і романси звучать світом долями,
серед Божої неба краси!
І спустилась з небес Мати Божая,
Та, що любить земних журавлів!
І осіння пора нам погожою!
Тим що шлють Їй сердечний свій спів!
А Вона - та по полю ромашково!
А Вона - таж троянда св'ята!
А Вона - неозорою ласкою!
кругом Неї жита і жита...
Мати Божа! - зову Її з вірою!
Весь Донбас наш від горя спаси!
Хай Тобою живемо, Надією,
серед осені в вічній красі!
Не згорять ті слова, що добро від них,
не згорять ті пісні, що з трудів!
Розростеться свят сад в золотій порі,
де во славу Творця лине спів!
Свидетельство о публикации №121112707299
Надежда Абалмасова 29.11.2021 13:40 Заявить о нарушении
мелодию услышала, и потом писать стала.
Храни нас, земных журавлей, тех кто отзывается
на боль людскую, Матерь Божия!
С теплом Ангелина!
Ангелина Длинка 29.11.2021 13:50 Заявить о нарушении