Monograma

         27.11.2021 год.
          К И Ш И Н Ё В
            (Mold)
Din largul cerului incet coboara,
O fasie de lumina clara,
Sclipind si licarind,o dulce stea,
la inceput de drum,intia oara.
Redindu-mi clipa de aseara.
Incercuind in vis privirea ta,
Slavind in taina amintiri domnesti.
Respirand parfumul de cindva,
Aduni curaj,avint imparatesc,.
Pasind semeti pe calea dreapta a ta,
La orice pas facut-intineresti!
      / Iu.Tatamirov/


Рецензии