Bbe

 corners would hit
the mizinetц

 Танго в pareos
0 -  влажной росе

 Белый песок окатил
 гулкий накат океана

 We have to round it up ,
bbe
 - Surely , i would stay

 I got no desire , my sceletone
 exposed  out the noise 
As -  skryypt to  barely skryyp ъ

 Dut i know when i get Uou
You then get it , as
 mine f-k'n tread
 


Рецензии