Зулун эхир
Ат/умзава ракъина.
Мекьи яргъи йифери,
Къушар тунва ц/иргъина.
Куьч жезавай къазари
Ван кутунва рагарик.
Дили хьанвай гарари,
Къал кутунва тамарик
Чуплах хьанва тарарни,
Алай либас гадарна.
Агатзава къаярни ,
Хъуьт/уьн гуьгьуьл шадарна.
Зайиф хьанвай кесиб зул,
Муьт/уьгъ хьана авамдиз,
Агъузарна вичин к/ул,
Рехъ гуз хъуьт/уьн аяздиз.
Свидетельство о публикации №121112607837