погляд

Ну як забыць
ласкавае паветра
пранiзлiвых  вачэй тваіх
i у iх глыбiнях
паднябеснае святло
пачуццем моцным
сцiснутае сэрца 
нiбы пяшчотных  рук
шауковае цяпло
i здiвiць востра
мэтлiва
нервова
адвечнай сквапнасці
iстота хараства
лунаючаю легкасцю спакою
каханне
на падобе ведзьмарства
i будзе доужыцца
заучасным прыцягненнем
iмгненны погляд
узляцелых вейк
нi бы узнагародай
нi бы пакараннем
лагодна асляпiць нас
дотыкам раптоуным
прыглушаны узгодай
цёмны ускрык


Рецензии