що ж, у св т шум шум бурунить...

*   *   *


       Українській співачці Святої Богородиці,
       Заслуженій артистці України,
       лауреатці Шевченківської премії —
       актрисі зі Львова,
       художній керівниці Театрального
       центру "Слово і голос",
       лауреатці-переможниці всіх головних
       кінофестивалів в Нью-Йорку, Торонто,
       Терні (Італія, Ватиканська рада) і Маріуполі,
       світовій зірці
       Наталії Половинці присвячується


І що ж, у світі шум
              і шум бурунить
                й шум!
Це
люди в головах —
          ідуть під воду
            дум
Й кінця шумів не
                стане?
Залишиться, Хто в серці
так зоріє, зріє,
Скарб коханий!



«Cлухаймо Господа!..» —
в прозрінні перейшли,
рішились
          в тверді стати
друзі — як посли.
І що, не стане хланей?
Єсть в серці Той,
   Хто й світом майоріє! —
Скарб коханий!
Він хай відкриє всіх сердець
                вуста,
Бо через Нього світ
                постав!!

25.11.2021,
Київ


Рецензии