Не знаю кращоi молитви
і уві сні, і наяву...
І все пишу. І все молюся.
Отак – в молитвах – і живу...
Вірш – друг. Вірш – сповідь. Вірш – надія.
Де кожне слово – спокій-щем.
Вірш – втілена тремтлива мрія,
яку бажаєш ще і ще...
Серед одвічної гонитви
за сном, де біль душі змовчить,
не знаю кращої молитви,
ніж вірш, написаний вночі...
Свидетельство о публикации №121112502571
А стихи - это параллельная жизнь моей души, - так думаю.))
С теплом,
👏
Елена Транковская 25.11.2021 22:19 Заявить о нарушении