Ты и есть твой дом
Якось зовсім тут тихо.
Відчинити готовий мені?
Увійти аби встигла.
Ти наллєш мені кави,
а при змозі краще - вина.
Бачиш у цьому забаву,
я бачу в цьому життя.
Дуже весело буде сидіти
і цінити усі наші жарти.
Вірю, те саме хотів ти -
це багатого варте.
"Так пізно" настало раніше...
уточненням буде "нажаль".
А в тебе буде все ліпше,
не буде зовсім вагань.
Це і правда твій дім -
спокійний, тихий, як море.
Відчинити готовий собі?
Дати вихід просторам.
Свидетельство о публикации №121112501463