Я вновь о том, что наболело...

Так хоче "НАШ" — телеканал
Поглибше...в дупу засадити
Весь президентський персонал,
Та так, що сам почав смердіти...

В усіх ток-шоу штовханина
Словес відбірних і колючих,
Що аж сичать із порожнини,
Плюють межи очі вонючим...

Нащо нам з зовні вороги,
Коли "свої" — "своїх" паплюжать?
Хто більший БОГ — ідуть торги!
А що народ? Ба, з ним не дружать!

Згадають тільки лиш тоді,
Коли час прийде обиратись,
Розпишуть вила по воді —
Нема на що нам сподіватись...

Все буде так, як і було,
Що не докрали, то докрадуть,
Хоч стоголосо все гуло,
Та ворон ворона не зрадить...

Майдани совість не міняють,
Та й ПРАВДА...десь там...майорить.
...Багато хмизу в дим кидають,
Терпець урветься...загорить.
 


Рецензии
👍👍👍🌹

Людмила Лач   28.11.2021 21:10     Заявить о нарушении