Воно i так вже е!

"Варю Шарiку суп iз
курячих голiв.Варю
i думаю:"Ще пару
пiдвищень цiн,i
буду я з Шарiком
iсти iз однiеi
каструлi"

Гумор з "Однокласникiв"


Дивлюсь на
обiдрану
гiлку,
Напившись,як
завжди,
добряче,
Не вистачить
грошей на
горiлку,
Якщо не буду
закусювати
головами й
ногами
курячими!


Рецензии