Вине кьазва за жуван кьил

Вине кьазва за жуван кьил,
Дагъустандин руш хьуналди.
Вине кьазва за жуван кьил,
Лезги мукан къуш хьуналди.

Вине кьазва за жуван кьил,
Гел туналди хайи чилел.
Вине кьазва за жуван кьил,
Са нин ят/ан(и) къвезва рик/ел.

Вине кьазва   такабурдиз,
Халкьдиз герек инсан хьунал.
Къимет гузвач за абурдиз,
Эцигзавач за ам кьац/ал.

Инсанвилин  намусдални ,
За мадни кьил кьазва вине,
Жуван гунагь алцумдалди,
Масадаз гьич ядач тегьне.

Лезгийрикай  хьунал тухум,
Уьзуьагъдиз дамахда за.
Гъилералди цаз ц/ийи тум,
Ч/алан ник/ер мублагьда за!


Рецензии