День народження

Летять телеграми
Не мовчить телефон,
Подарунки до хати
Несе почтальон.
Діти, онуки
До мене спішать,
Щоб матусю, бабусю
Щиро вітати.
Несуть подарунки,
Картинки, малюнки,
Читають вірші,
І все від душі!


2006 рік


Рецензии