Скыньтэ ж шоры з зебрый!

Дэ воны, це Кепкы?

В7 бы нам подняцца
Хоть с сфоей посцелькы ш.
А ты, понімаІш,
Гоныш но во песні.

А ек ты родывса й
Взев да і жынывса?
Шо товді? Ты смелый!
Жэнькы аж добыфса ж.

А ву Сашы гындэ
Дэсь аж вагонетка…
Ну, ключів до й дедка,
Шо во шося трэплэ.

Дажэ й я тут взефся зь
Да й влупыв сердечко,
Шо спыкла мні нэтра
Шэ з учора нежно.

Гыньтэ но па сфеці,
Фсі дурны поэты.
А мы тута екся
Разом з Достоевскый!

От мы й змый с фар нэчысьць,
Шо но й калом лепе.
Бо ж ты шо нам, дедько,
Пышыш ныпотрэбнэ.

А хто бачэ гондэ
Хоть якое Сонцэ?
Пахне чы хоть Божка
Заічамы родны?


Рецензии