Илиф дустар

Илиф  дустар къе зи к/вализ,
Эхтилатрихъ дарих хьанва.
Ацукьнай чун шаз гатфариз,
Адлай кьулухъ са йис хьанва.

Ийида за верч кваз хинк/ар,
Иштягьарни ачух жеда.
Рик/яй рик/из эхтилатар ,
Чи шадвални артух жеда.

Ц/ил кьван яргъи йифни чна,
Куьруь( и)йида гафаралди.
Гьарда вичин дерди к/елна,
Ацукьда чун гежералди.

Михьи рик/ел лугьузва,ша!
Рак ачух я вирибуруз,
Рик/ин рак/ар ачухда за
Тек анжах жув  к/анибуруз!

Фатимат Османова


Рецензии