Mi-a apus tineretea

       23.11.2021 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold)
Stau strain pe prispa vietii,
Intre gand si departari.

Incerc sa uit de batrinete,
Sa ma simt cum eram ieri.

Astept clipa solidara,
Ce cu dor m-a alinat,

Sa trecut c-a primavara,
Nu se intoarce niciodata.

Cum nai da ma ocoleste,
Ca un vis catifelat,

Ratacit in miezul noptii,
Din memorie uitat.

Stau si ma gandesc intr-una,
Nam cuvinte de raspuns.

Pentru ca sa stins faclia,
Iar tineretea mi-a apus.


Рецензии