Ластiвочки

Радію, ластівочки прилетіли!
Із вирію, із теплих тих країв.
Під стріхою вони гніздечко звили,
Висиджувати діточок своїх.

Чекала я на них, ой як чекала!
Вони весну з собою принесуть.
Подвір’є наше оживало,
Неначе ластівки добро несуть!


Рецензии