Донi iринi

Дозріла калина біля хати,
День народження донечки
Будемо святкувати.
Від всієї батьківської душі
З Днем чудовим я вітаю,
Щастя й злагоди бажаю!
Мов та квітка у саду,
Май уваги досхочу!
На роботі, і удома,
Будь яскрава, як Аврора!
І у люті злі морози,
На Мальдіви будь в дорозі!
Хай життя курсує жваво:
Більше драйву, більше шарму!
Хай доля усміхається,
Хай вдача зустрічається!
І щастя квітне на довгий вік
І мрії збуваються кожен рiк!


Рецензии