Серце хоче любов

1.
я маю час
він незначний
людське життя коротке
пливу як човен
серед хвиль
шукаючи пригоди

ти може знааа а єш
кого кохаа а єш?

приспів:
а серце хоче любові
а серце хоче любові
жага кохання у крові
душа пала га га а є
а серце хоче любові
а серце хоче любові
ти точно будеш зі мною
і ти це зна га га а єш

я бачив різні береги
причали морські порти
шукав тебе не зміг знайти
тому пишу ці ноти

чи може зна а єш
кого коха а єш?

пр.
------

вставка 3:
чи можем ми кохати до нестями?
палати наче сонце у пітьмі?
загублені та змочені дощами
чи можем один одного знайти?

пр.
------


Рецензии