Заживем богато. На украинском языке

На Украинском языке.
Соловейко заридае,
а сичь засмiеться,
я ту пiсню заспiваю,
що слозами льеться.

Йшла дiвчiна молодая
до мого крилiчка,
разом пiсню заспiваем,
жалую колечко.

Нi зайшла в моi хоромы,
серденько разбито,
далеко йiти до кроми,
рiченька ралита.

Зараз сам пiду до неi
i збирайся свiта,
Мати не ридай по мене,
ворота вiдкрити.

Йiде парубок чудовий
на конях шалених,
Сонечка горять лучiни,
до милой дiвчiни.

Нi для чого нам с тобою
слози пролiвати,
прийду я к тобi вiсною,
зустрiчай у хати.

А дiвчiна та красива,
горда та богата,
i мене вiдповiдала
що я бiдноватий.

Нам нi жiть с тобой счастливо,
очи застилает злато,
хоть кольцо твое красiво
но нi  дiоманти.

I рiка iз слоз сточiла
кремiнь на дiбатах,
людi хочуть жить красiво,
я нiвiновата.


Рецензии