Щасливi

Весна квітує навкруги,
Ти ніжно взяв мене за руки,
Щасливі. Йдемо до подруги,
Іти б так, поряд, назавжди.

Щоб ти казав: тебе шукав,
Завжди тобою, мила, мріяв,
Я знав, зустрінусь із тобою,
Моєю щасливою долею.

Коли любов в душі витає
То наче крила, оживляє.
Тоді нічого не болить,
Бажання є любити, жить!


Рецензии