Де творч сть з недороду?..

*   *   *


        Цариці Неба і землі
        Всеблаголовенній Марії
        з любов’ю і сподіванням
        присвячується



Де є творчість з недороду?
Може драма є
             десь й з недороду...
Творчий безмір і надходить
                і находить
Заціловує красу
і творчі рани — і наповнені ці
           береги
де понівечена природа!
Боже! де я дінусь між
                таємним переходом
Небо входить
Дух же віє — дихає — і ходить
а все непроникне є — свободі
й мислення тут непроникне є —
свободі
й під землею гризуть корку
                всі народи
о мій Душе! і тоді серця
     Тобі лиш знані Ти —
знаходиш...
на яких небозвичайність
за народи...

Єсть бадилля й безмір
в надмірі
задля народів!

21.11.2021,
свято архистратига Михаїла,
з причастям,
свято Гідності і Свободи,
Київ


Рецензии