Dawn of Polina
sounds are weary and they circle like dust bits over her head
dreamy eyes await one who'll enter them, turn the light on and dry tears
Dawn of Polina lasts for a hundred billion years
and all these years i hear the moving of breast
and the windows' glass from her breath has become wet
and i don't feel sad cause of my neverending path
in her crystal bedroom light has been dimmed yet
i know those who'll reach it and those who will die before
but they both are too boring to be walking along
i love you because your expectation forever yearns
for something that could never ever happen, for right or wrong
Polina's fingers are like candles in the nights' chandeliers
into an endless stream have turned Polina's tears
on the threshold of Polina's room a sunrise meekly stands
Dawn of Polina continues for a hundred billion years
Наутилус Помпилиус – Утро Полины
Руки Полины, как забытая песня под упорно иглой.
Звуки ленивы и кружат, как пылинки, над ее головой.
Сонные глаза ждут того, кто войдет и зажжет в них свет.
Утро Полины продолжается сто миллиардов лет.
И все эти годы я слышу, как колышется грудь.
И от ее дыхания в окнах запотело стекло.
И мне не жалко того, что так бесконечен мой путь.
В ее хрустальной спальне постоянно, постоянно светло.
Я знаю тех, кто дождется, и тех, кто, не дождавшись, умрет.
Но и с теми, и с другими одинаково скучно идти.
Я люблю тебя за то, что твое ожидание ждет
Того, что никогда не сможет произойти.
Пальцы Полины словно свечи в канделябрах ночей,
Слезы Полины превратились в бесконечный ручей,
В комнате Полины на пороге нерешительно рассвет,
Утро Полины продолжается сто миллиардов лет
Свидетельство о публикации №121112100789