Чи був той час для нас благословенним
Коли майдан гудів, неначе рій?
Хоч день той був святковим і священним,
Що став початком слізних всіх подій.
Студенти вийшли, стали на майдані,
Всі йти хотіли в краще майбуття,
В зневірі вже стояли тут, на грані,
Та й не піде цей день у забуття.
Ніхто не знав, що буде трішки згодом,
Не думали, що буде литись кров,
Знущались над беззахисним народом,
І линув дзвін від багатьох церков.
Той день, те двадцять перше листопада,
Він став початком кровопролиття,
Вказівки віддавала тая влада,
І забрано вже там людські життя.
І з кожним днем більш гаряче ставало,
З’їжджались люди із усіх усюд,
Обурення все міці набувало,
Сюди прийшов зневірений вже люд.
Та їх не чули… Били і стріляли,
НЕБЕСНА СОТНЯ саме там лягла,
Та патріоти до кінця стояли,
Ворожа куля «СОТНЮ» всю знайшла.
У пам’яті той день тепер назавжди,
Історію новую він почав,
І полягли герої ради правди,
Що буде так – ніхто з нас не чекав.
20.11.2021 р.
Свидетельство о публикации №121112106519