запой

Як смутак ранiцы у вачах
калі ад сну яшчэ істома
ледзь цісне цішшу па плячах
даўно пустуючага дома
так выхад у палевы ураз
iзноу з чарговага запою
і выдых у душу як адказ
на сумную выснову - сення хто я?


Рецензии