Что яшчэ трэба

Колькі трэба яшчэ спытаць чалавек аб нашым жыцці,
Каб заўважыць, што ва ўсіх даўно поўны штыль.
Не жывуць, ня любяць, не кахаюць,
Толькі свайму целу дагаждаюць...

21.11.21
Михайлов день


Рецензии