Ша зи гатфар

Хъуьрез хиялра ви гафар,
Рик/е гьатна чими гатфар.
Хамир на зин йифен ахвар,
Це к/ани яр са шад хабар.


Ша гатфар вун чи уьмуьрдиз,
 Ракъин нурар чаз багъишиз.
Ша к/ани яр зи къаршидиз,
Чи бахтуниз рехъ ачухиз.

Къвал-къвалаваз суьгьбет ийиз,
Аквазва заз ахвар йифиз.
Чан зи гатфар гьахь зи рик/из,
Акъуддайвал мурад кьилиз!


Рецензии