Промнi
Заўтра... тут жа... на світанні... новыя...
Незабыўна цёплыя... пяшчотныя...
Літасцівыя і бесклапотныя...
Па сцярні пшанічнай золатам разлітыя...
У снапы-цянёчкі на начлег спавітыя…
Хлебна-водаравыя…
Мядова-ўзнёслыя...
Летуценна-мгненныя...
Заўсёдныя...
Фота: Валерый Вядрэнка (Рэспубліка Беларусь), апублікавана ў Facebook 20.11.2021
Свидетельство о публикации №121112009048