Зачароване серце
Тьохкає здивовано
Серце в грудях - таночком…
Сяй, моя коханочко!
Ген, душа злітає, мила,
То ростуть у неї крила,
Віра повниться в душі,
До дівчини зве мерщій,
Що на любого чекає -
Не баритись нарікає.
Мила, я звернусь до Бога,
Запросити допомоги,
Щоб скоріш знайти стежину
Повз всі гори й полонини.
Ти ж, моя, моя навік,
Жінка – ти, я – чоловік!
Свидетельство о публикации №121111908679