Город, которого нет. Town That Cannot Be Found
https://www.youtube.com/watch?v=zTLSif2efM8
Town That Cannot Be Found
There is a night and silence is around,
Raining or snowing I don’t know now
All the same I am warmed with my hope undying
Far away I see town that cannot be found
Where you’ll get a home after tiring way,
Where for sure somebody is waiting.
Day by day losing trace and astraying like blind
I am seeking the town that cannot be found
There a fireplace is lit for us,
Eternal sign of truths forgotten.
Just one last step is left to pass,
But life’s too short – this step is longer.
Who will answer me which my fortune is?
No matter if I’ll cannot guess of this.
Maybe after the years of way up and down
I will get to the town that cannot be found
There a fireplace is lit for us,
Eternal sign of truths forgotten.
Just one last step is left to pass,
But life’s too short – this step is longer.
There a fireplace is lit for us,
Eternel sign of truths forgotten.
Just one last step is left to pass,
But life’s too short – this step is longer.
Оригинал
Музыка: Игорь Евгеньевич Корнелюк
Слова: Регина Лисиц
Ночь и тишина, данная на век
Дождь, а может быть падает снег
Всё равно - бесконечной надеждой согрет
Я вдали вижу город, которого нет
Где легко найти страннику приют
Где, наверняка, помнят и ждут
День за днём, то теряя, то путая след
Я иду в этот город, которого нет
Там для меня горит очаг
Как вечный знак забытых истин
Мне до него - последний шаг
И этот шаг длиннее жизни.
Кто ответит мне, что судьбой дано
Пусть об этом знать не суждено
Может быть, за порогом растраченных лет
Я найду этот город, которого нет
Там для меня горит очаг
Как вечный знак забытых истин
Мне до него - последний шаг
И этот шаг длиннее жизни
Там для меня горит очаг
Как вечный знак забытых истин
Мне до него - последний шаг
И этот шаг длиннее жизни
Свидетельство о публикации №121111800099