1592

Сегодня ночью
Стыло , одиноко
Disk of the Sol
Над Аrgentin~ою
проходит :

Буэнос-Айрес
Родина the tango

They warned - ни
приезжай
 хотя бы завтра -  ?
 оттоспись

 Нам ни нужнa
в тебе-носителе
 культура New-короны
 in the office

 like since the 1973 :
  nineteen seventy three

 or 72 earlier
of sad-remarkable
  the Hotel "California "

  Since got i  a syringe
with slacken vi-ruses into
my shoulder

  Felt i myself so lonely
 'd strive-d  to catch the print-certificate
  in hurry out
 
 did i a new  the following mistake - for that the fucking 15-minutes' randevuj in Gum ?

 Ночь . Солнце - за пампасы , льёт голдэн-мэлт into sam-rise
На Огненной Земле священные of tribes пляски
  Рыба сама в лодки запрыгивает  !
 Пролив Магеллана суровый , обманчив , и - дикий  !
 

 


Рецензии