173. В своE вiкно я бачу небо!
Дивлюсь, як мерехтять зірки
І що мені ще більше треба ?
Про Бога всі мої думки !
2
Лежу, милуюсь зірочками,
Час непомітно так летить,
А місяць грається з хмарками
І посмішку мені дарить.
3
Ось тут Велика ведмедиця,
А там Чумацький шлях лежить
І раптом думка, наче птиця
По тім шляху у вись летить !
4
Десь за далекими зірками,
Там місто золоте стоїть,
А у тім місті вже віками,
Славетний цар Ісус царить !
5
Там пісню Ангели співають,
Нову, яку ніде не чуть !
Царя царів всі Величають,
Хвалу і Честь Йому несуть !
6
Під звуки арфи засинаю,
Дивлюсь, - ріка життя тече
І раптом, ніби відчуваю,
Хтось Руку ставить на плече,
7
І потім ніжно обнімає,
І гладить голову мою,
А голос тихо промовляє :
" Дитя, Я так тебе люблю !"
8
Коли я знову спать лягаю,
На небо у вікно дивлюсь,
А згодом знову вирушаю,
Туди, де жде мене Ісус !
Ганна Горбатю !
Свидетельство о публикации №121111800375
С теплом
Валерий Михайлов 4 20.11.2021 14:49 Заявить о нарушении
Спасибо большое!
Ганна Горбатюк 20.11.2021 17:05 Заявить о нарушении