Рана

Немає порядку речей,
В темряві з руками впепед,
На шляху до твоїх очей,
Мрієш тепер, що не вмер,
Кохання - це попіл,
Сподівань, спалених вщерть,
Одинокий постріл,
В тишині наших серць,
Лиш на стіні силует,
Від яскравого світла,
Лишився й в момент,
Заник нерозквітлим.


Рецензии