Iubiti-va tara

         07.10.2021 год.
          K A U N A S
          L E T U V A
            (Mold)
Nu plecati de acasa in departari,
Nu plecati de acasa in alte tari.
Fiti demni de leagan si de parinti,
Iubiti-va tara  in care traiti.

Avem o tara mindra,
Cum alta in lume nu-i.
Gradina infloritoare...
Sa te inchini ai cui.
Avem o limba si o credinta,
Din Mosi stramosi lasata.
Care-o vorbim cu chibzuinta,
Ea este in suflet inchegata.

Un grai fara de moarte,
Cu care ne mandrim.
O tara maiestate,
Moldova - te cinstim!
Graiul nu vi-l dezbinati,
Cinstea nu v-o pierdeti.
Plaiul ocrotiti-l, nu-l predati
Santeti din vita moldoveni...
Si inainte mergeti.


Рецензии