Я побачив Ваш б, юст через два перехрестя

Я побачив Ваш б'юст через два перехрестя...
Не тому, що зір гарний такий.
А тому, що Ваш гарний кулон, чи то хрестик, –
паралельний планеті усій.

Той кулон, чи то хрестик, – немов самостійно
у затишному світі живе.
І його колисає планета подвійна,
і мене ця планета зове...

Є у Вашому б’юсті шалена космічність –
планетарність, що в щастя веде...
Ох, як важко буває дивитись у вічі
жінці тій, що назустріч іде...


Рецензии
Ай, ай, Миклош! Не вiрш, а цукерка!))
👍😂🧚‍♀️

Елена Транковская   16.11.2021 23:11     Заявить о нарушении
Та невже😎?

Миклош Форма   17.11.2021 00:15   Заявить о нарушении