Напрасный наговор

Пьяный!Пьяный!...
Та який же вин пьяный?
Ось як зубамы шкрэбе!
Тай ще й головку дэржэ.
Ось чуешь запашок? Це вин
на горшок ны просывсь.
Нычого!Бувае!
   А якый жэ вин умный!
Культуры ось нымае...
А умный,умный!Та ёго ,зараз,
В РАДУ трэба! Ны пидэ?Чёго?
Та колы пошукаты.То мабудь
найдуться в РАДЕ ще таки?


Рецензии