Я щиро так радiв за них обох

Я щиро так радів за них обох,
за те, що їм зустрітись пощастило,
що їх звела удвох небесна сила,
за те, що дарував їм зустріч Бог.

Я бачив, як їм хороше удвох,
їм, що не вміють розривати руки,
кому доба розлуки – вічність муки,
тому не прагнув їх розлуки Бог.

Ми днями йшли крізь жовтий парк. Утрьох.
Вони удвох – попереду далеко.
Я йшов за ними – на душі так легко,
і листя кидав нам під кроки Бог...


Рецензии