Муьгьуьббат къакъатна
Кутунвай лувар зак шад муьгьуьббатди.
Яргъал фенач гьайиф, кана зун, ярди,
Муьгьуьббат къакъатна , дерт хьана залан.
Вил алаз акъвазда зун, гатун марфадал,
Гьадахъ галаз пайиз вилерин накъвар.
Рази туш зун яр на авур кардал,
Хуьда муьгьуьббат за, рик/ени ви т/вар.
Милаим гафари элкъуьрна зи кьил,
Гила гьатна ясда ,ханава гуьгьуьл.
Цаварилай кьакьан хьанава заз чил.
Муьгьуьббат къакъатна , дерт хьана залан.
Свидетельство о публикации №121111505548
С глубоким уважением твоя
Сельмина Курабекова 17.11.2021 22:00 Заявить о нарушении
Фатимат Османова 17.11.2021 22:08 Заявить о нарушении