хотiв би

я хотів би, щоб ти знала лише одне
для мене важливо, що ти таки є
попри всі негаразди
попри усі але
ми зустрінемось в парку
на перехресті алей
ми зустрінемось в місті
десь поміж людей
та посеред доріг
в пустелі, де лежатиме сніг
і пропливають чорнії зорі
проходять верблюди, слони та койоти

ми зустрінемось знову
і це головне:
я більше ніколи
не відпущу тебе

жовтень 2015


Рецензии