hysteria
there was not a ring even on your phone
husband wasn't there, father wasn't there,
all because they all had gone to war
i had come alone, i had come from war
i was out of gas and drove down my horse
so kiss me and give me warm embrace
and what is my name, don't try to guess
i love you because i love you cause i can love you
i love you because you really do not love me at all
i'll kill you as soon as i will kill you just as soon
i will kill you just as soon as will get a new horse
daughter of a foe, sister of a foe,
spouse of a foe and mother of a foe
this is nothing though, this is really so,
that's the only thing i wanna know
i will spend with you a golden night,
and when a golden dawn will wake us up
i will saddle a horse, my new found horse,
and disclose myself to you with smile
Агата Кристи – Истерика
Ты была одна, в доме тишина,
Не работал даже телефон.
Мужа не было, не было отца,
Потому что все ушли на фронт.
Я пришел один, я пришел с войны,
Я лишился сил и загнал коня,
Поцелуй меня и обними,
И не гадай о том, кто я.
Я тебя люблю за то, что я люблю тебя,
Я тебя люблю за то, что ты не любишь меня,
Я тебя убью, как только я убью тебя,
Я тебя убью, как только поменяю коня.
Ты дочь врага и сестра врага,
Ты жена врага и мать врага,
Это ничего – это ерунда,
Ты мне только тем и дорога.
Проведу с тобой золотую ночь,
А когда разбудит нас заря,
Сяду на коня, нового коня,
Улыбнусь и назову себя.
Свидетельство о публикации №121111400969