За вiкном вже ударили дзвони

За вікном вже ударили дзвони.
Вже до церкви проходить сім’я.
Вже поклони і напівпоклони
бачу і співповторюю я.

Люди моляться, вірять і знають,
що молитвами силитись нам.
Дзвони б’ють. І молитви лунають.
І надіями повниться храм.

Кожний молиться за милосердя,
світ долоней склада до грудей...
І у кожній молитві є єдність
всіх порядних і добрих людей...


Рецензии