Нiхто так швидко не сплiтаe квiти

Ніхто так швидко не сплітає квіти,
настільки швидко й гарно, як вона.
Не знаю, як вдалось їй так навчитись.
Сплітати квіти вчить дівчат весна.

І квіти мов зростаються з руками.
І квіти навіть мов із рук ростуть.
І хочеться уквітчатись вінками –
її вінками – вже, негайно, тут...

Вона сплітає квіти так натхненно,
що кращим розквітає кожен цвіт...
І я дивлюсь – закохано, шалено –
на рук і квітів нерозривний світ...


Рецензии