Печаль снiгом

 Печаль снігом білим носиться,
і холодная у тім,
голова не запорошиться...
голова не запорошиться...
голова не запорошиться...
моїх матерів

І не  знає ,хто безсильную,
на руках її несе,
мами доленьку осіннюю...
мами доленьку осіннюю...
мами доленьку осіннюю...
із сердець краси

Ой, матусе моя! Зіронько!
Серед цих святих спасінь!
Не впаде навіть пилинонька!
Не впаде навіть пилинонька!
Не впаде  навіть пилинонька!
Тут, де Божа тінь

Мами, мамочки, голубоньки!
Вам під ноги квіти  слав!
Світ безмежний, що знав діточок!
Світ безмежний, що знав діточок!
Світ безмежний що знав діточок!
Щастя їм бажав


Рецензии
Благодарен за ваш чудо стих.

Сергей Лутков   18.11.2021 08:20     Заявить о нарушении
Сергей, рада Вашему визиту!
Спасибо Вам приогромнейшее!

Ангелина Длинка   18.11.2021 18:16   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.