чия рел г я лиш грош й визнання

чия релігія лиш гроші й визнання ,

 

чиє кохання - дзвін грошей в долоні,

 

той справедливість забува

 

і вже в довічному полоні.

 

і хто підмінює святі слова ,

 

і правду підміня брехнею,

 

душа у того чи жива?,

 

босоніж побіжить стернею.
2017


Рецензии