дн про
Я без тебе себе, як людина не мислю.
Я до інших річок, навіть, трохи, байбужа
Дністер, Буг, і Дунай, та вузесенька Вісла,
Щось спливає в часи, та вертається колом,
Рік у рік відтікають Й вернуться в роси
Неспокійні та мало керовні води,
За плетають латання в тонесенькі коси
Свидетельство о публикации №121111400570