Still thk ab t u want f-k You

  любил тебя
ни за мизер

 еб-ливу-ю
харю , сапожки
 по Лен.-шШ--сэ
ABBA
 right-now -  Ni_how  ! \  We're borh to get b  twins
und clear to the  E-AST    / @ -forget
  the  -simple things


Рецензии