Къекъвезва руш зун дивана хьана

Милиз хъвердай п/узарар яру тир ,
Гуьзелвилин лишанар я, туш  сир,
Муьгьуьббатдин хьана ви лук/ , есир,
Къекъвезва руш зун дивана хьана.

Къвез к/анзавай заз а ви къвршидиз,
Кьве рик/ин ялав санал агудиз,
Муьт/уьгъ хьана лап ви
к/анивилиз,
Къекъвезва руш зун дивана хьана.

Зи муьгьуьббат на ийимир туьхуьр,
Багъишда за ваз  вири зи уьмуьр,
Чан зи чубарук гъилеваз чуьнгуьр,
Къекъвезва руш зун дивана хьана.


Рецензии