Таямнiца Misterio. Пераклад верша Актавiё Паса
Песні раптоўна грымнулі.
Ані грамоў, ані сонц.
Лікі і змест назірання
Ясныя, як прамяні,
Ані святла, ані сонц.
Аблудны, у яснасці змрочнай.
Крок ад фантомаў да мар —
Ані святла, ані хмар...
Сонца раскрылася ў промнях
І агаляецца больш,
Але губляе святло.
Свидетельство о публикации №121111303843