Можно?
В твоїм спокої тихо пливти
Близько так, щоб могла всміхатись
І щоб міг посміхатись ти...
Можна голову прихилити,
Обіпертися на плече?
Без різниці про що говорити...
Час рікою пливе, тече...
Можна в кожному ніжнім слові
Іскри щастя знаходить знов?
Віддаватись сповна любові,
Відчувати твою любов...
Ніжно усмішку твою пити
Ніби мед, до тремтіння рук? навіть байдуже, що робити,
Чути б серденька твого стук...
Я не знаю як далі вдасться,
Не загадую наперед
Можна бути для тебе щастям?...
Доки доля не забере..
Свидетельство о публикации №121111208329