Це Осiнь! Для дiтей
Ото якби до нас назовсім! --
Гойдає павучків в листочку,
Дарує білочкам грибочки.
Під дощиком танцюють польку
Дві жабки... Знов без парасольки!
А їжаки дивакуваті
Грушки і сливи носять в хату
Для чого їжі стільки брати,
Вони ж всю зиму будуть спати
Сорока скрізь розносить вісті,
Що в лісі вже жовтіє листя...
А вітер грає на тромбоні,
Хитаються дерева сонні.
Горобчик гріється на сонці
А в Каті - бедрик на долонці.--
На крильцях примостилось Літо!
Сказало : -"Все, пора летіти!"
І полетіли.. Вітер дмухав...
Зітхав і довго тишу слухав.
Свидетельство о публикации №121111206599