Невидимост
незабелязани,
на сърце сълзи
неотбелязани,
пръски мечти
отмити,
капки сълзи
изтрити,
тръпка из душа,
разбита,
следа любов
невидима.
Пръски мечти
скрити,
тръпки в душа,
разбити,
пулс на сърце
разкъсано,
мечта цяла
в съдба,
време
така несбъднато
Песен на душа
живяла,
спомен по любов,
тъй отшумяла,
вятър от душа
заситена,
сметка съдба,
на лист изписана.
Бури из душа
затихнали,
ритъм на сърца
замрели
път към висини
отнети
търси сърце
не спира.
Пътища стихнали,
души изтрити,
мечти изгонени,
съдба,
сърце уронено.
Свидетельство о публикации №121111202350